Tribulus Extreme - Екстракт от билката Бабини зъби

За билката

 

 

Tribulus Terrestris е едногодишно растение, което е известно в традиционната българска медицина с името "Бабини зъби". Билката е топлолюбива и може да бъде открита в местностите на Южна България.

 

Действа благоприятно за възстановяване на либидото и подобряване на сексуалната активност.

 

Влияе на възстановителните процеси на организма и укрепва имунната система. Употребява сеи от хора, интересуващи се от фитнес и културизъм, като често се включва и в програмите за бодибилдинг, тъй като билката спомага за натрупването на мускулна маса и повишаване на енергията.Tribulus extreme е разработен и произведен в България от медицинското растение Tribulus terrestris L.(Бабини зъби) с високо съдържание на фуростанолови сапонини. На тях се дължи мощното ендогенно (вътрешното за организма) производство на тестостерон, благоприятстващ развитието напо-голямасила, повече качествена мускулна маса и полова мощ.

 

Сухият екстракт от Tribulus Terrestris е екстрахиран по пътя на най-модерното фармацевтично производство с максимално пречистване от баластни (ненужни за действието) вещества. Сапонините в състава на екстракта от Трибулус се превръщат в предшествениците на половите хормони.

 

В комбинация с тях креатин монохидрат дава допълнителната енергия, така необходима за тежките физически натоварвания. При нарушена обмяна на липидите се намалява лошият холестерол и спомагазапо-бързото изгаряне на мазнините. Укрепва имунната система. Благоприятства климактериума при жените.
Капсулите са без никакви консерванти, и са с улеснен прием и бързо действие. Убедете се сами!