Tribulus Extreme - Екстракт от билката Бабини зъби

Мнения

"Много съм доволен от продукта.Възстановявам се,чувствам се свеж,въпреки че имам по две двуразови тренировки в седмицата.Увеличих силата си и имам повече въздух. Препоръчвам го на всеки активно споруващ."

Благо - 37 г, София

 

 

"Трибулус Екстрийм  за мен е един от основните препарати за възстановяване в пред състезателен и състезателен период.Помага ми да запазя мускулната сила и да съм възстановен за всяка тренировка.Това е важно за мен,защото при почти всяко състезание свалям между 5 и 8кг.Тогава силата неминуемо намалява,но с добавка като трибулус екстрийм се чувствам добре и в кондиция. Качеството на продукта е високо,от личен опит го казвам,понеже съм ползвал подобни продукти и на други фирми и мога да направя сравнение. Препоръчвам го и моите момчета в залата като част от тяхната подготовка."

Стоян, 33 г., София

 

 

"Старахотен продукт ! Взимам по три таблетки на ден и се чувствам чудестно. Усещам страхотен прилив на енергия и много сила. Благодарение на него в залата се раздавам на 100% и като цяло през целия ден съм много енергичен."

Ангел, 32 г, София

 

 

"Трибулус екстийм е добър продукт, с който се въстановявам ефективно. Чувствам се по- енергичен и тонизиран по време на тренировка. Продуктът работи добре за мен."

Вальо, 21 г, София

 

 

"За Трибулус Екстрийм мога да кажа, че в началото бях малко скептичен относно действието му. През първите 7-8 дена не усетих нищо различно, което към днешна дата си обяснявам с това, че е трябвало време, за да се натрупа в организма.Истинското действие при мен започна след тези дни. Направи ми впечатление, че се наспивам много по-бързо, което ми говори, че организмът ми се възстановя по-добре, използвайки билката.Силата и издръжливостта ми се повишиха, което според мен се дължи и на количеството креатин, съдържащо се във всяка таблетка. Като цяло Трибулуса на тази фирма се отразява изключително положително на тонус ми и за разлика от други, които съм пробвал, наистина работи, поради което ще го използвам винаги периодично през тренировъчния процес."

Петър - 30г, София