Tribulus Extreme - Екстракт от билката Бабини зъби

КЛИЕНТИТЕ ЗА ПРОДУКТА

Благо

"Много съм доволен от продукта.Възстановявам се,чувствам се свеж,въпреки че имам по две двуразови тренировки в седмицата.Увеличих силата си и имам повече въздух. Препоръчвам го на всеки активно споруващ."

37 г, София

Стоян

"Трибулус Екстрийм за мен е един от основните препарати за възстановяване в пред състезателен и състезателен период.Помага ми да запазя мускулната сила и да съм възстановен за всяка тренировка.Това е важно за мен,защото при почти всяко състезание сва

33 г., София

Ангел

"Старахотен продукт ! Взимам по три таблетки на ден и се чувствам чудестно. Усещам страхотен прилив на енергия и много сила. Благодарение на него в залата се раздавам на 100% и като цяло през целия ден съм много енергичен."

32 г, София

Вальо

"Трибулус екстийм е добър продукт, с който се въстановявам ефективно. Чувствам се по- енергичен и тонизиран по време на тренировка. Продуктът работи добре за мен.

21 г, София

Петър

"За Трибулус Екстрийм мога да кажа, че в началото бях малко скептичен относно действието му. През първите 7-8 дена не усетих нищо различно, което към днешна дата си обяснявам с това, че е трябвало време, за да се натрупа в организма.Истинското действи

30г, София